RÅn tarina

Yritys RÅ-tuotteiden takana

Wellnox syntyi, jotta mahdollisimman moni pääsisi käsiksi luonnon parhaaseen antiin.

Parhaillaan on käynnissä lukuisia tutkimuksia siitä, miten syömämme ravinto vaikuttaa terveyteemme.

Me Wellnoxin perustajat olemme Mats Tärning, IT-taustan omaava yrittäjä, sekä Thomas Sjölander, myöskin yrittäjä.

Kiinnostuksemme aihepiiriin syntyi, kun Thomas sai sydänkohtauksen kesällä 2013. Thomas ryhtyi selvittämään, miten hän pystyisi estämään vastaavaa tapahtumasta uudelleen, koska hänellä on geneettisiä taipumuksia sydänsairauksiin. Lääkitys sai lisäksi hänet voimaan pahoin. Sitä kautta hän tutustui lääketieteentohtori Olle Haglundiin ja professori Karl E. Arforsiin, sekä Mats Tärningiin, joka siis on nimi Wellnoxin takana.

Syntyi halu jakaa ajatuksemme muillekin. Keskusteltuamme monet kerrat LT Olle Haglundin ja professori Karl Arforsin kanssa, päätimme alkaa tuottaa punajuuri-puolukkamehua muutamilla variaatioilla, mm. Granaattiomenan kera. Siten tuotesarjamme RÅ oli syntynyt. Nykyisin teemme mehua myös puolukasta, aroniasta ja karpalosta, sekä sitruuna- ja inkiväärijuomia.

Uskomme ideaamme kiven kovaa, ja haluamme että mahdollisimman moni saa tiedoista ja tuotteista oman osansa. Meille tärkeitä arvoja ovat yksinkertaisuus, aitous ja parhaat raaka-aineet. Pyrimme välttämään kaikkia lisäaineita juomissamme. Mehumme ovat pastorisoituja.

Tavoitteenamme on täydentää valikoimaamme muilla samankaltaisilla tuotteilla, joilla tiedämme olevan kysyntää.

Ole yhteydessä, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat antaa palautetta.

Paina TÄSTÄ jos haluat lähettää viestin.