Reklamaatio/palautus

Reklamaatio

Onko tuotteesi virheellinen tai vahingoittunut kuljetuksen aikana? Ota yhteyttä sähköpostitse info@wellnox.fi tai puhelimitse +46 11 450 14 90. Voit kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Puhelimitse palvelemme ruotsiksi ja englanniksi. Ilmoita aina tuotenumero, tuotteen nimi sekä parasta ennen päivämäärä reklamaation yhteydessä. Tee reklamaatio AINA ENNEN kuin lähetät tuotteen takaisin.


Palautusoikeus

14 päivän palautusoikeus verkkokaupassamme wellnox.fi

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on lainmukainen oikeus perua verkkokaupassa tekemäsi kauppa 14 vuorokauden kuluessa tilattujen tuotteiden vastaanottamisesta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tulee ilmoittaa asiasta meille 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Palautustilanteessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse +46 11 450 14 90 tai sähköpostitse webborder@wellnox.fi

Jos päätät käyttää palautusoikeutta, vastaat ainoastaan palautuksen toimituskuluista.

Tuote tulee olla toimitettuna meille takaisin 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille, että haluat käyttää palautusoikeutta. Palautusoikeutta voi käyttää vain sen JÄLKEEN, kun olet hakenut tuotteen noutopaikasta.

Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme ehtojemme mukaisesti ### EUR.

Palautustilanteessa hyvitämme tuotteen hinnan sekä alkuperäiset toimituskulut meiltä sinulle. Maksu tapahtuu käyttämälläsi maksutavalla 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on tullut meille takaisin. Huomaa, ettemme korvaa mahdollisia muistutusmaksukuluja tai maksutapaan liittyviä viivästyskorkoja.

Sinä olet vastuussa tuotteen kunnosta siihen asti, kunnes se on palutunut meille. Jos tuote on vahingoittunut palautuksen/palautusrahdin aikana, aiheuttaa se vähennyksen palautusmaksuun.

Lähetä palautus osoitteeseen:

Wellnox Health AB
Röda Stugans Gata 1
602 28 Norrköping
SVERIGE

Emme ota vastaan postiennakkona tehtäviä palautuksia.

rödbetsblad, paket - trasigt