Henkilötietojen käsittely

Wellnox tallentaa verkkokauppa-asiakkaidensa tiedot rekisteriin. Henkilötunnuksia ei tallenneta. Tietojen tallentamisen tarkoituksena on ylläpitää hyvää asiakassuhdetta ja varmistaa, että asiakkaanamme saat kiinnostavat tarjouksemme. Voit milloin tahansa kieltäytyä tarjouksista, ja saat aina halutessasi tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu.

Tietojen antaminen Wellnoxille on turvallista. Teemme kaikkemme turvataksesi henkilötietosi. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu Ruotsin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

Vain muutamalla työntekijällämme on pääsy niihin tietoihin, jotka sinä asiakkaanamme meille annat. Wellnox on laatinut tiukat säännöt asiakastietokantojen käsittelyyn. Wellnox käsittelee henkilötietoja henkilötietolainsäädännön ja sähköistä viestintää koskevan lainsäädännön mukaisesti. 

Vain muutamalla työntekijöistämme on pääsy niihin tietoihin, joita sinä asiakkaanamme meille annat. Asiakasrekisterimme käyttöä ohjaamme tarkoilla säännöillä. Henkilötietojen käyttö tapahtuu EU:n tietosuojasääntöjen – General Data Protection Regulation (GDPR) – mukaisesti.
Näiden lakien ja sääntöjen tehtävänä on suojata sinua, yksityishenkilöä, henkilötietojen väärinkäytöltä.

Kummankin lain tavoitteena on tarjota tietosuoja yksityishenkilöille tilanteissa, joissa henkilötietoja käsitellään.

Emme luovuta tietoja, kuten s-postiosoite tai muita tietoja, kolmannelle osapuolelle. Poikkeuksena seuraava tilanteet, joissa tietoja saatetaan luovuttaa:

  • lainsäädännön velvoittamana esim. viranomaiselle
  • perittäessä erääntyviä saatavia, ilmoittaessamme velkaa tai suojatessamme oikeuksiamme tai omaisuuttamme; tällöin henkilötietosi saatetaan luovuttaa perintätoimistolle ja/tai viranomaiselle
  • estääksemme petoksen

Teemme aktiivisesti työtä suojataksemme verkkoamme ja verkkopalveluitamme. Käytämme turvallisuuspalveluita estääksemme rekisterissämme olevien henkilötietojen väärinkäyttöä ja tietojen tuhoutumista tai muuntumista. Esimerkiksi tallennamme IP-tunnukset pystyäksemme jäljittämään väärinkäyttöä.

Pidä seuraavat asiat mielessä suojataksesi tietojasi:

  • Älä kerro verkkopalvelumme salasanaasi kenellekään. Jos salasanasi jostain syystä joutuu ulkopuolisen käsiin, muuta se välittömästi.
  • Älä milloinkaan kerro salasanaasi sähköpostitse kenellekään sitä pyytävälle, vaikka viestissä sanottaisiinkin, että pyyntö tulee meiltä (Wellnox). Wellnox ei koskaan pyydä sinua imoittamaan salasanaasi sillä tavalla.