Toimitustiedot

RAHTI- JA TOIMITUSEHDOT

Suomessa käytämme Postnordin ja Schenkerin toimituspalveluita. Jos teet tilauksesi viimeistään klo 10 arkipäivänä, lähetetään tilauksesi saman päivän aikana. Toimitusaika sekä Postnordilla että Schenkerillä on 2-4 arkipäivää riippuen siitä missä päin maata asut.

Kun tilaus on vahvistettu, saat sähköpostin tai tekstiviestin, jossa lähetysnumero sekä tiedot noutopaikasta. Saat muistutuksen lähetyksen saapumisesta kaksi kertaa.

Seuraa lähetystäsi

Voit seurata tilaustasi kirjautumalla sivuillemme omilla tunnuksillasi. Kun paketti lähtee varastoltamme, saat lähetysvahvistuksen ja sen mukana linkin, jonka kautta voit myös seurata lähetyksen etenemistä.

Noutamattomat tilaukset

Jos et hae tilaustasi 10 kalenteripäivän aikana lähetyksen saapumisesta noutopaikkaan, lähetetään se takaisin meille. Sinulta veloitetaan ### EUR suuruinen rahtimaksu, palautusrahtimaksu sekä käsittelykustannukset, jotka Postnord ja Schenker veloittavat meiltä palautuksesta johtuen. Lähetämme sinulle laskun, joka tulee maksaa 14 vuorokauden aikana.

Uusi tilaus hyväksytään vasta, kun tämä maksu on maksettu. Huomaathan, ettei palautusoikeus koske noutamattomia tilauksia.

Toimitus
Rahtimaksut Suomeen toimitettavissa tilauksissa

 –> 7 kg – Esimerkiksi 6 RÅ-pulloa tai 1 bag-in-box: 4,5 EUR

7 kg –> 12 kg – Esim. 12 RÅ-pulloa tai 2 bagin-box: 6,5 EUR (Jos tilauksen arvo on alle 45 EUR, muussa tapauksessa rahti on ilmainen)

18 RÅ-pulloa tai 3 bag-in-box: ILMAINEN RAHTI

Kaikki tilaukset, joiden arvo on yli 45 EUR: ILMAINEN RAHTI

Vahingoittuneet tuotteet

Onko tilaamasi tuote vahingoittunut kuljetuksen aikana? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@wellnox.fi tai puhelimitse +46 11 450 14 90. Voit kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Puhelimitse palvelemme ruotsiksi ja englanniksi. Ilmoita aina tilausnumero, tuotteen nimi ja parasta ennen päivämäärä. Tee valitus AINA ENNEN kuin mahdollisesti palautat tuotteen. Lue myös ”Reklamaatio/palautus” alla olevasta valikosta.PostNord - logotyp